Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Datacenter är experter på SÄKER IT-drift

Med tillförlitliga IT-lösningar hjälper vi företag att utvecklas och effektiviseras.Vi erbjuder alla nivåer av driftåtagande för att kunna möta kunders olika behov, från colocation till fullt driftsansvar 24/7.

Datacenter har lång erfarenhet av att sköta driften av mycket produktions-kritiska IT-plattformar med extrema krav på tillgänglighet och säkerhet. Vi är certifierade enligt ISO 27001 och 9001 som ett led i vårt kvalitetsarbete. 

Mer om oss

Fördelar med Datacenter

Komplett IT-leverantör

Datacenter är en komplett IT-leverantör. Vi äger och underhåller våra serverhallar och vår infrastruktur och vi agerar Single Point of Contact för er som kund. Vi är lagom stora för att tillhandahålla både expertisen och det personliga.

Läs mer

Våra serverhallar

Datacenter äger sina serverhallar och kan därför garantera att de alltid är i full produktion. Vi har full redundans i alla kritiska delar så som strömförsörjning, kyla och fiber och vår infrastruktur är väl underhållen.

Läs mer

Riskhantering

Risker kommer alltid finnas, det som skiljer ut framgångsrika företag är deras förmåga att metodiskt och konsekvent hantera sina risker och säkra upp informationen. Datacenter är certifierade enligt ISO 27001 och ISO 9001.

Läs mer

Några av våra kunder