slide1
slide2
slide3

Datacenter

Tryggt, Effektivt och Utvecklande är våra tre kärnvärden. Dessa begrepp genomsyrar vårt företag och präglar i allra högsta grad sättet vi arbetar på.

I sann entreprenörsanda kombinerar vi dessa kärnvärden med engagemang och kreativitet för att ta fram och bibehålla den allra bästa lösningen för dig som kund. Det är när vi ställs inför utmaningar som vår kompetens och vårt nytänkande bäst tas tillvara. Vi tar ansvar och gör vårt yttersta för att våra kunder skall känna sig delaktiga och kunna påverka samtidigt som vi visar vägen framåt inom våra expertisområden.

Datacenter är ett tillväxtföretag och det är viktigt för oss att växa utan att ge avkall på nöjda kunder, kvalitet och lönsamhet. För att vi, tillsammans med våra kunder, ständigt skall fortsätta utvecklas så investerar vi därför löpande i verksamheten och i våra medarbetares kompetens. Detta har genom åren visat sig vara ett av våra stora framgångskoncept!

Välkommen att följa med på vår resa och att utvecklas med oss!

 

 

 

Vi äger våra serverhallar och kan därmed garantera att de alltid är i full produktion. Vi har full redundans i alla kritiska delar så som strömförsörjning, kyla och fiber och vår infrastruktur är väl underhållen. Vi gör lite mer för att vara din trygga IT-partner.

VÅRA SERVERHALLAR

Datacenter är en komplett IT-leverantör. Vi äger och underhåller våra serverhallar och vår infrastruktur och vi agerar Single Point of Contact för er som Kund. Vi är lagom stora för att både ha expertisen och det personliga.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

Senaste från oss


 
Utökade öppettider

Datacenter förbättrar tillgängligheten på Servicedesk med utökade öppett...


 
Datacenter utökar sin vagn...

För Datacenter ligger alltid miljön i fokus. Vi är samtidigt nyfikna på ...


 
Nu utökar vi vårt projektk...

Nu utökar vi vårt projektkontor med ytterligare en resurs. Varmt välkom...


 
Årsredovisningen 2013 fast...

2013 var ett bra år för Datacenter, faktiskt det bästa resultatet i bola...

Några av våra kunder:

 
slide1slide2slide3slide4
slide5slide6slide7slide8
slide9slide10slide11slide12
LRF_MediaSonikaTBT