Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Supportpersonal till Helpdesk

Vill du jobba med eliten inom IT? Är du tekniskt intresserad, drivs av ständig utveckling, och vet vad det betyder att vara affärsorienterad? Det är en bra start, men vi vill ha mer.  Låt oss först börja med att berätta vilka vi är, gillar du det så är du ytterligare en bit på väg.

OM DATACENTER

Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Vi brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är grymt strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan vi hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade. Viktigast är dock att vi har väldigt kul på jobbet tillsammans!

OM TJÄNSTEN

Vi hoppas att du har följande generella egenskaper; prestigelös, ambitiös, driven och resultatinriktad. Samt att du är ansvarsfull, social och givetvis har en god servicekänsla. Den viktigaste egenskapen av alla är dock att du är en omtänksam kompis laddad med positiv energi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du får inte ha ett brottsregister eller betalningsanmärkningar.

Som medarbetare i vår servicedesk är du vårt ansikte utåt, då vi agerar single point of contact till våra kunder. Du kommer arbeta med first line support där vi hanterar snabba ärenden, men även second line för mer komplexa frågor. Du kommer även dagligen i kontakt med tredjepartssystem och applikationer, så du måste känna dig bekväm med att lära dig nya saker dagligen. Du har idag god telefonvana samt en grundläggande förståelse för klientdatorer och program samt periferiutrustning.

Meriterande är om du har en certifierad utbildning inom IT och har arbetat med liknande uppgifter tidigare exempelvis PC eller Mac support. Har du dessutom kunskaper inom Windows server och Linux så väger det tungt. Körkort är inget krav, men önskvärt

Stämmer detta in på dig så kan vi lova dig att dina utvecklingsmöjligheter kommer bli goda! Är du redo för att ta nästa steg i din karriär? Skicka in ditt CV till oss!