Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Våra tjänster

Tillhör du dem som ställer högsta tänkbara krav på din IT och upptiden på denna? Genom att köpa IT som tjänst hos Datacenter så säkerställer du maximal upptid i en driftsäker och stabil miljö som kontinuerligt underhålls och uppdateras av våra specialiserade tekniker.

IT som tjänst ger dig också större flexibilitet och skalbarhet genom att exempelvis servrar, disk och minne snabbt går att utöka eller minska i takt med att era behov förändras.

Andra fördelar med att köpa IT som tjänst är prisbilden, verksamheten kan göra stora kostnadsbesparingar genom att, istället för att äga utrustningen, nyttja våra plattformar. Då sprids kostnaden ut månadsvis och du behöver inte låsa upp eget kapital.

Kort och gott, vi kan möta de flesta av era behov och frågeställningar när det gäller att köpa IT som tjänst. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss direkt för att diskutera igenom just era behov.