Att arbeta på Datacenter

Datacenter är en ledande aktör inom säker och affärsstrategisk IT. Vi har sedan starten 1997 utvecklats till ett bolag med en stark tillväxt och stabila finanser. Idag består vi av runt 40 fantastiska medarbetare med olika specialistkompetenser.

Vår största styrka ligger utan tvekan i den företagskultur som skapas av medarbetarna. Med hög samarbetsförmåga, professionalism och ett driv att alltid bli bättre kommer man långt! Vi eftersträvar alltid en dynamisk arbetsmiljö med högt engagemang och en stark drivkraft att ta hand om våra kunder.

Vi vill alltid jobba med de bästa inom varje enskilt område. Har du samma målsättning kommer vi säkert att trivas bra ihop! Här hittar du våra lediga tjänster.

 

Lediga tjänster:

Technical Account Manager, inriktning Windows 18.11.01
Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din tyngdpunkt inom Linux jobba som Technical Account Manager på snabbväxande och personliga Datacenter vid DN Skrapan på Kungsholmen. Läs mer och ansök!

Technical Account Manager, inriktning Linux 18.11.01
Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din inom Windows jobba som Technical Account Manager på snabbväxande och personliga Datacenter vid DN Skrapan på Kungsholmen. Läs mer och ansök!

Tekniker 18.11.01
Vi ser att du är självständig och rutinerad i ditt sätt att arbeta, samt även flexibel i att kunna varva nattskift med dagskift. Du ska även vara driven, självständig och ansvarsfull i ditt arbetssätt samt ha en senior-inställning till ditt arbete. Läs mer och ansök!

Teamlead på operations 18.11.01
Vi ser att du är bekväm i att ta ansvar för att leda och coacha dina medarbetare. Du ska även vara rutinerad i ditt arbetssätt och ha en senior inställning till ditt arbete. Läs mer och ansök!