Tekniker till Datacenter

Din roll som Tekniker
Teamet idag består av 7 medarbetare som sitter på Operations och nu vill de utöka tillgängligheten till 24/7, och därmed utöka teamet med fler tekniker där man arbetar 2 och 2 i varierande skift. Du kommer att arbeta som Tekniker för Operationsteamet på Datacenter med fokus på incidenthantering samt change request där du kommer att hantera olika tekniska problem som kan komma att uppstå på en 2nd line-nivå.

Dina kvalifikationer
Vi ser att du är självständig och rutinerad i ditt sätt att arbeta, samt även flexibel i att kunna varva nattskift med dagskift. Du ska även vara driven, självständig och ansvarsfull i ditt arbetssätt samt ha en senior-inställning till ditt arbete.

Tidigare erfarenheter som krävs för att lyckas i rollen:

  • Tidigare erfarenhet som tekniker ca. 4 år
  • Bred kompetens inom områden såsom nätverk, system som Windows, Linux och VMware
  • För dig väl på svenska och engelska i tal och skrift
  • Krav på B-körkort

Om företaget
Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Datacenter brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är grymt strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan Datacenter hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Viktigast är dock att ha väldigt kul på jobbet tillsammans!

Verksamheten är idag i huvudsak uppbyggd kring Datacenters serverhallar som ligger i Sverige. Vi äger idag sju serverhallar för att möta olika kunders behov med allt från centralt läge till en högsäkerhetsanläggning. Vårt tjänsteutbud sträcker sig från Servicedesk och Colocation hela vägen upp till full outsourcing. Vi finns givetvis tillgängliga dygnet runt åt våra kunder.

Företaget erbjuder
Som anställd på Datacenter har du stora möjligheter till utveckling och frihet till att utföra nya idéer, så länge det gynnar både dig och företaget. Att arbeta på Datacenter ger dig möjlighet att flyga. Vi erbjuder personlig utveckling utöver det vanliga, åker på häftiga konferenser, utbildningar och resor för att ständigt utvecklas och lära oss. Vårt mål är att vara det ledande företaget inom IT-drift, med ett starkt fokus på säkerhet och miljö.

Övrigt
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och längtar efter att utvecklas? Skynda att söka!
Skicka din ansökan till anna.lundberg@datacenter.se