Tekniker till Datacenter

Datacenter kommer att utöka tillgängligheten till 24/7 och vi söker därmed engagerade tekniker som kommer att tillhöra SOC-teamet. Rollen passar dig som brinner för teknik, som vill få en bredd i din tekniska kompetens och som vill jobba tillsammans med vassa tekniska specialister med fokus på säkerhet, långsiktighet och innovation. Du som trivs i en varierande, stimulerande och utvecklande roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna inom IT-drift. 

Din roll som Tekniker
Du kommer som en del av 24/7 teamet inom Security Operations Center att arbeta som Tekniker med fokus på incidenthantering och change request.  

Dina kvalifikationer
Vi ser att du är självständig och rutinerad i ditt sätt att arbeta, samt även flexibel i att kunna varva nattskift med dagskift. Du ska även vara driven, självständig och ansvarsfull i ditt arbetssätt samt ha en senior inställning till ditt arbete.

Tidigare erfarenheter som krävs för att lyckas i rollen:

  • Tidigare erfarenhet som tekniker 
  • Bred  kompetens inom områden såsom nätverk, Windows, Linux och VMware
  • För dig väl på svenska och engelska i tal och skrift
  • Krav på B-körkort

Om företaget
Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Datacenter brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är grymt strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan Datacenter hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Viktigast är dock att ha väldigt kul på jobbet tillsammans!

Verksamheten är idag i huvudsak uppbyggd kring Datacenters serverhallar som ligger i Sverige. Vi äger idag sju serverhallar för att möta olika kunders behov med allt från centralt läge till en högsäkerhetsanläggning. Vårt tjänsteutbud sträcker sig från Servicedesk och Colocation hela vägen upp till full outsourcing. Vi finns givetvis tillgängliga dygnet runt åt våra kunder.

Företaget erbjuder
Som anställd på Datacenter har du stora möjligheter till utveckling och frihet till att utföra nya idéer, så länge det gynnar både dig och företaget. Att arbeta på Datacenter ger dig möjlighet att flyga. Vi erbjuder personlig utveckling utöver det vanliga, åker på häftiga konferenser, utbildningar och resor för att ständigt utvecklas och lära oss. Vårt mål är att vara det ledande företaget inom IT-drift, med ett starkt fokus på säkerhet och miljö.

Övrigt
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och längtar efter att utvecklas? Skynda att söka!
Skicka din ansökan till anna.lundberg@datacenter.se