Kontakta oss

Datacenter arbetar idag med kunder över hela världen, vårt fysiska kontor är placerat i Stockholm på Gjörwellsgatan 30 vid DN-skrapan. Har ni vägarna förbi är ni alltid välkommen att stanna till för en kaffe och en pratstund.

Vill du bli kund hos Datacenter?

Vi är intresserade av att höra vad du har för utmaningar och berättar gärna vad vi kan hjälpa dig med. Kontakta oss på 020 247 247.

Support
support@datacenter.se

E-post
info@datacenter.se
sales@datacenter.se

Telefon
020 247 247

Datacenter Teamviewer
Klicka här

 

Postadress
Gjörwellsgatan 30
112 60 Stockholm

Besöksadress
Gjörwellsgatan 30
DN-huset Stockholm

Lediga tjänster:

Technical Account Manager med inriktning Windows 18.11.01
Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din tyngdpunkt inom Linux jobba som Technical Account Manager på snabbväxande och personliga Datacenter vid DN Skrapan på Kungsholmen. Läs mer och ansök!

Technical Account Manager med inriktning Linux 18.11.01
Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din inom Windows jobba som Technical Account Manager på snabbväxande och personliga Datacenter vid DN Skrapan på Kungsholmen. Läs mer och ansök!

Tekniker 18.11.01
Vi ser att du är självständig och rutinerad i ditt sätt att arbeta, samt även flexibel i att kunna varva nattskift med dagskift. Du ska även vara driven, självständig och ansvarsfull i ditt arbetssätt samt ha en senior-inställning till ditt arbete. Läs mer och ansök!

Teamlead på operations 18.11.01
Vi ser att du är bekväm i att ta ansvar för att leda och coacha dina medarbetare. Du ska även vara rutinerad i ditt arbetssätt och ha en senior inställning till ditt arbete. Läs mer och ansök!