Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Om Datacenter

Grundades 1997

Datacenter grundades 1997 och är idag en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag och organisationer med höga krav på säkerhet och tillgänglighet. Våra ledord tryggt, effektivt och utvecklande genomsyrar vår verksamhet och hur vi ser på såväl kundrelationen som våra anställda. Vi är en stabil IT-partner och arbetsgivare.

Verksamheten är idag i huvudsak uppbyggd kring våra serverhallar som ligger i Svergie. Vi äger idag flera serverhallar för att möta olika kunders behov med allt från centralt läge till en högsäkerhetsanläggning.

Omsättning och resultat

Ekonomiskt är Datacenter mycket framgångsrikt, och har för 6 året i rad ökat både nettoomsättning och resultat. Omsättningen 2016 uppgick till 64,6 miljoner med ett resultat på 6,5 miljoner.

Operativa ägare säte i sverige

Samtliga ägare är idag verksamma inom bolaget som totalt har 37 personer anställda. 

37 anställda

Vårt tjänseteutbud sträcker sig från Servicedesk och Colocation hela vägen upp till full outsourcing. Vi finns givetvis tillgängliga dygnet runt åt våra kunder.

Välkommen att följa med på vår resa och att utvecklas med oss!

tillgängliga 24/7