Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Affärsidé

Med tillförlitliga IT-lösningar hjälper vi företag att utvecklas och effektiviseras.

Idag är IT en naturlig del av vår vardag, och vi är beroende av att allt fungerar som det ska. Men vi tycker inte att man ska vara nöjd med att det bara fungerar. Vi anser att IT lika naturligt kan hjälpa företag att uppnå mer, genom smartare och effektivare lösningar. Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att utvecklas med sin IT, det är vår affärsidé och drivkraft.

Våra kärnvärden

Tryggt, Effektivt och Utvecklande är våra tre kärnvärden. Dessa begrepp genomsyrar vårt företag och präglar i allra högsta grad sättet vi arbetar på. I vårt dagliga arbete kombinerar vi dessa kärnvärden med engagemang och kreativitet för att ta fram den allra bästa lösningen för dig som kund. Det är när vi ställs inför utmaningar som vår kompetens och vårt nytänkande bäst tas tillvara.

Tryggt

Trygghet, och Tillförlitlighet är viktiga begrepp för oss på Datacenter. Det beskriver vad vi eftersträvar och levererar. Du ska kunna sova gott om natten, och veta att vi är vakna och har full koll på din IT.

Effektivt

Vi kommer aldrig att rekommendera en otestad lösning eller miljö som inte motsvarar verksamhetens behov och krav. Det är såklart viktigt att du som kund är delaktig och påverkar, samtidigt som vi visar vägen framåt inom våra expertisområden. Vi vet vad som fungerar idag och imorgon, vi behöver inte uppfinna hjulet varje gång.

Utvecklande

För oss är ständig personlig och affärsmässig utveckling en av våra starkaste drivkrafter. Vi strävar alltid efter att uppnå mer och bli bättre på det vi gör. Vi investerar därför löpande i verksamheten och i våra medarbetares kompetens. Detta har genom åren visat sig vara ett av våra stora framgångskoncept!