Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Arbeta hos Datacenter

På Datacenter är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vi kännetecknas av hög samarbetsförmåga, professionalism och kompetens.  

Är du tekniskt intresserad, drivs av ständig utveckling, och vet vad det betyder att vara affärsorienterad? Det är en bra start, men vi vill ha mer.  Men låt oss först börja med att berätta vilka vi är, gillar du det så är du ytterligare en bit på väg.

Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Vi brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är grymt strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan vi hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade - för vi har kul på jobbet! Varmt välkommen att utvecklas med oss!

Aktuella  lediga tjänster

Projektledare

Som projektledare på Datacenter får du en utmanade och varierande vardag med både stora och små projekt inom IT i Stockholm. Du jobbar i en unik högpresterande miljö där du som person får möjlighet att planera, driva och leda projekt inom framtidens IT-affär. Läs mer och ansök här!

Technical Account Manager

En bred tjänst inom Linux-området med som spänner över såväl helhetslösningar, webbapplikationer, webfrontends, nätverk som automatiseringar. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen. Låter det intressant? Läs mer här!

Account Manager inom IT-drift

Du kommer jobba nära dina kunder för att bäst kunna identifiera behov och presentera lösningar inom säker IT-drift Låter det intressant? Läs mer här!

Senior Windows-Tekniker & Systemägare

Du blir en del av Operations-teamet om åtta personer och har ansvar över säker drift med höga prestandakrav, tekniska plattformar och system. Rollen kännetecknas av närhet till kunderna, tillgänglighet och entreprenörsanda där du som tekniker bär stort ansvar vilket många gånger innebär frihet kring satsningar inom nya teknologier. Låter det intressant? Läs mer här!