Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Bli en av oss!

Vi söker fler specialister till vår fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa och bygga framtiden med oss?

Vi på Datacenter är en ledande aktör inom säker och affärsstrategisk IT.  Vi har sedan starten 1997 utvecklats till ett bolag med en stark tillväxt och en stabil finansiell ställning.

Datacenter består idag av cirka 40 fantastiska medarbetare med olika specialistkompetenser. Vår största framgång idag ligger utan tvekan i våra medarbetare och vår företagskultur som bygger på hög samarbetsförmåga, professionalism och en stor personlig utveckling. Vi eftersträvar alltid en dynamisk arbetsmiljö med högt engagemang, glädje och en stark drivkraft att ta hand om våra kunder. Vårt fokus ligger i konstant utveckling av såväl medarbetare som organisation för att kunna leverera de i särklass bästa lösningarna för våra kunder.  Vi på Datacenter går ofta hem lätt trötta efter en arbetsdag, men aldrig uttråkade!

Just nu är vi inne i en expansionsfas där vi söker ett flertal tjänster.

Vi eftersträvar att bara jobba med de bästa inom enskilt område och vi hoppas att du har samma målsättning. För att visa dig hur det är att jobba på Datacenter har våra medarbetare gjort en film om sin vardag. Vi ser det som en bra referens på din framtida arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

 

Aktuella  lediga tjänster

Technical Account Manager

En bred tjänst inom Linux-området med som spänner över såväl helhetslösningar, webbapplikationer, webfrontends, nätverk som automatiseringar. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen. Låter det intressant? Läs mer här!

Affärsutvecklare

Är du tekniskt intresserad, drivs du av ständig utveckling, och vet vad det betyder att vara affärsorienterad? Det är en bra start, men vi kräver lite mer. Låt oss berätta lite om tjänsten. Gillar du den är du ytterligare en bit på väg. Låter det intressant? Läs mer här!

Windowstekniker

Nu söker vi dig som är en driven och erfaren Windowstekniker, och som vet vad det innebär att vara affärsorienterad. Låter det intressant? Läs mer här!

Linuxtekniker

Nu söker vi dig som är en driven och erfaren Linuxtekniker, och som vet vad det innebär att vara affärsorienterad. Låter det intressant? Läs mer här!