Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Account Manager inom IT-drift till Datacenter i Stockholm

Din möjlighet som teknisk säljare hos entreprenörsdrivna IT-företaget Datacenter är här! Du erbjuds ett utvecklande jobb som Account Manager i en nytänkande miljö i Stockholm.

Här erbjuds du en unik position i en snabbrörlig och initiativrik organisation med fokus på långsiktighet, säkerhet och innovation. Tillsammans med teamet om fyra personer på sälj och dina kollegor inom IT-drift jobbar du med både nybearbetning och vidareutveckling av kunder.

Med Datacenters säkra lösningar som ligger i framkant har du som teknisk säljare chansen att erbjuda dina kunder skräddarsydda lösningar utifrån behov och önskemål. Du ges stor kreativ frihet i både bearbetning och ditt personliga sätt att hålla relationerna med kunder levande och ömsesidigt stimulerande.

Gemensam nämnare för alla på Datacenter är ett ständigt driv och initiativ till förbättring med hög kvalitet och affärsfokus. Du som trivs med nya utmaningar och ser fram emot att utvecklas vidare i din karriär kommer trivas här! Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

Om Jobbet

Du kommer jobba nära dina kunder för att bäst kunna identifiera behov och presentera lösningar inom säker IT-drift. I varje samarbete med kund har du också ett internt nära samarbete med projektledare och tekniker. Du får en roll på ett tekniskt erfaret team på ett företag som vågar tänka nytt.

Du kommer bland annat:

  • Ansvara som Business Account Manager i Stockholmsområdet
  • Genomföra nykundsbearbetning i mellansegment 50-200 anställda
  • Gynnsamt vidareutveckla befintliga kunder

För att trivas i rollen ser vi att du har:

  • Universitetsutbildning eller högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller försäljning
  • Goda kunskaper inom IT
  • God erfarenhet från B2B-försäljning
  • Teknisk erfarenhet eller ett stort intresse för att lära dig området

Som person är du energirik, ansvarsfull och initiativtagande. Du har också en analytisk och affärsorienterad sida med förmåga och intresse av att förstå, göra och utveckla kundens affär. Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande affärsorienterat team!

Om Datacenter

Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Vi brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan vi hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade. Viktigast är dock att vi har väldigt kul på jobbet tillsammans!

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Hellman på [email protected]. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.