Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Ledig tjänst som Projektledare

Projektledare inom IT till Datacenter i Stockholm

Om du drivs av ständig utveckling och har ett naturligt affärsintresse kommer du trivas som Projektledare hos Datacenter i Stockholm.

Här får du som projektledare en utmanade och varierande vardag med både stora och små projekt inom IT i Stockholm. Du jobbar i en unik högpresterande miljö där du som person får möjlighet att planera, driva och leda projekt inom framtidens IT-affär.

Vad kan vi erbjuda dig?
Här är du en nyckelperson på växande företag i en framtidsbransch som bygger på innovativa lösningar, säkerhet och långsiktighet. Du jobbar både nära dina nöjda kunder och leder framgångsrika projekt tillsammans med kollegor som delar din passion. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade.

Dina framtida arbetsuppgifter:

  • Agera projektledare i varierade projekt inom IT-drift
  • Jobba nära kunderna i Stockholm och ditt team för att nå deadlines
  • Analysera och följa upp tidigare projekt så nästa blir bättre

Rollen innebär i korthet:
Som projektledare kommer du bära ansvaret för planering, implementering och utförande av flera projekt inom Datacenters verksamhet. Du kommer jobba i ett team med två andra projektledare. Du kommer driva mellan 3-7 projekt parallellt med olika omfattningar. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

Vem är du?
För att lyckas bäst i rollen är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Du motiveras av att nå resultat och har ett självklart servicefokus i alla projekt du tar dig an.

Du har:

  • Tidigare erfarenhet av projektledning inom IT
  • Teknisk kompetens inom IT
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning

Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Det är det är meriterande om du har kunskaper om kommunikation och nätverk, uppsättning av servrar och drift av kunders system då projekt du drivet oftast handlar om det. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande. Om du lockas av detta är du varmt välkommen till ett team som har kul på jobbet och tar emot dig med öppna armar.

Om Datacenter

Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Vi brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är grymt strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan vi hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Viktigast är dock att vi har väldigt kul på jobbet tillsammans!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Hellman på [email protected]. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.