Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Vår arbetsmodell

För att våra kunder ska ligga i framkant, ha en säker IT-miljö med hög tillgänglighet och känna sig trygga med sin investering får varje kund sitt eget team hos Datacenter. Teamet säkerställer att vi arbetar proaktivt och att vi alltid levererar hög kvalitet.

Ett kundteam på Datacenter består av följande resurser:

BUSINESS ACCOUNT MANAGER

Kundens direktkontakt för strategiska IT-frågor och IT-drift. Vår BAM kommer tillsammans med kunden att säkerställa att miljön och driften håller den nivå som krävs för verksamheten. Ett antal möten per år planeras in och följs upp för det viktiga kontinuerliga arbetet med att undersöka behov, möta nya krav och planera för framtida investeringar.

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER

I det dagliga, löpande arbetet med kundens IT-miljö och drift finns en TAM tilldelad kunden. Här ligger ansvaret för att all IT fungerar optimalt; att backuper, uppdateringar och uppgraderingar av såväl hård- och mjukvara säkerställs samt att tillgängligheten är 100%. Att bibehålla hög informationssäkerhet och tillgänglighet är ett löpande arbete som aldrig kan avstanna.

SUPPORTPERSONAL

I de fall vår kund är i behov av en IT-supportavdelning finns vi tillgängliga 07:00-23:00 alla vardagar. Det kan handla om allt ifrån problem med en inloggning till hårdvarufel som behöver åtgärdas. Användaren hos kunden får en tilldelad IT-supportperson hos oss som följer ärendet hela vägen tills problemet är löst. Användaren ska aldrig behöva förklara sitt ärende mer än en gång och ska känna sig trygg med att det finns en person hos oss som ansvarar för att problemet blir löst snabbt och utan krångel för användaren.

Supportavdelningen hos Datacenter rapporterar även återkommande fel eller ärenden till TAMen för vidare analys av och åtgärder i kundens övergripande drift och miljö. 

Läs mer om våra Användarnära tjänster

 

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i ditt telefonnummer eller e-postadress så kontaktar vi dig inom kort.