Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

DATACENTERS STANDARDPAKET FÖR COLOCATION

Datacenter erbjuder såväl standardlösningar som konfigurerade, kundanpassade lösningar. Välkommen att kontakta våra IT-experter för att få den lösningen som passar ert företag eller organisation bäst.

Produkt
Storlek i U
Internet
Trafikmängd
Elsäkring
HEL
42U
1000 Mbit
20TB
2x16 A
HALV
20U
1000 Mbit
10TB
2x16 A
KVARTSRACK
10U
1000 Mbit
5TB
2x10 A

Hos Datacenter kan företag placera sina servrar i en klimatsmart miljö som är anpassad för tekniken med säkerställd kylning, skalskydd och strömförsörjning. Vi investerar tex. i lösningar som innebär att överskottsvärmen från vår hall i centrala Stockholm kommer till nytta och värmer upp fastigheten. En sådan optimal miljö för IT-utrustning är både dyr och komplicerad att åstadkomma på egen hand. Att dessutom hålla den uppdaterad kan vara en riktig utmaning. På Datacenter är detta hjärtat i vår verksamhet och som kund hos oss kan du vara trygg i att teknik, säkerhet och klimatsmarta lösningar ligger i framkant.

Vid val av colocation finns många faktorer som bör analyseras och riskbedömas. För att vara helt säker, låt Datacenters säkerhetsexperter se över er verksamhets behov.

Kontakta våra säljare!

Colocation HOS DATACENTER: Så fungerar det

Hos Datacenter kan företag placera sin IT i en miljö som är anpassad för den, dvs med kylning, skalskydd och säkrad strömförsörjning. Ett plötsligt elavbrott är en mycket vanlig orsak till att en server går sönder. En optimal miljö för IT-utrustning är både dyrt och komplicerat att åstadkomma på egen hand. Vänd dig till oss och känn dig trygg med att utrustningen och därmed företagets data är placerad på en säker och ändamålsenlig plats! Välkommen att boka en personlig visning av våra serverhallar.

 

Vad får du som kund?

Väl utbyggd infrastruktur

Våra serverhallar har full redundans i alla kritiska funktioner som tex UPS, reservkraft, el och kyla.

Valfri yta och effekt

Hyr plats i serverhall hos Datacenter från storleken 1U till hela rack eller egna rum/burar. Vi tillhandahåller den effekt du behöver.

Konnektivitet

Datacenter är en av de svenska internetoperatörerna som är IPv6 klar. Samtidigt erbjuder vi en operatörsneutral colocation så att du som kund kan ansluta med valfri operatör - om så önskas. Serverhallarna på Gjörwellsgatan har god konnektivitet i kombination med ett bra geografiskt läge.

Handräckning

På Gjörwellsgatan sitter vi bredvid serverhallarna vilket ger en kort responstid om du behöver hjälp. Vi kan till exempel starta om en server, undersöka om din utrustning har länk eller byta disk. Då vi erbjuder 24/7-service på driften har vi alltid hårdvara på lager.

En certifierad partner

Datacenter är certifierade enligt ISO27001, ISO14001 och ISO9001. Det är viktigt för oss att leva upp till våra kärnvärden trygghet, effektivitet och utvecklande; ett sätt är att dagligen uppfylla de krav som certifieringarna innebär och genomgå årliga granskningar av extern part.

Vi erbjuder även

Drifttjänster Backuper, säkerhetsuppdateringar, övervakning av servrar och direkt incidenthantering 24/7, årets alla dagar.
Webhosting Lastbalanserade webb- och e-handelslösningar baserade på såväl Open Source och Java som .Net-plattformar i säker servermiljö.
Outsourcing En säker, tillgänglig och effektiv IT-miljö uppnås med en partner som Datacenter. Vi stödjer din verksamhets behov.
Användarnära tjänster Personlig support via telefon, e-post eller fjärrstyrning. Allt beroende på vad som passar användaren och ärendet bäst. Öppet kl 07-22.