Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda datacenter.se godkänner du detta. Läs mer här

Outsourcing

Ett företags yttersta mål är oftast att generera vinst, eller få bästa möjliga utväxling på investerad tid eller kapital. Framgångsrika företag fokuserar mycket på hur man bäst kan ta till vara på de utvecklingsmöjligheter man har på sin marknad, och lägger mindre tid på hitta nya besparingar. Ofta är IT en del av båda dessa. 

Idag finns det få branscher där utvecklingen går i den takt som IT gör. Digitaliseringen skapar nya förutsättningar som gör att företagets framgång ofta blir beroende av en effektiv och säker IT-miljö. Det finns nya företag idag som inte skulle finnas om inte IT utvecklas som det gjort, medan befintliga branscher håller på att ställa om sin verksamhet till den nya tiden, ett bra exempel är mediabranschen.

Dessvärre så ökar även riskerna markant, och hotbilden mot företagen är under konstant förändring. Det finns idag många exempel på företag som fått stora ekonomiska problem, eller till och med gått i konkurs när man förlorat kritisk data eller drabbats av för långa avbrott. En effektiv och säker IT-miljö är idag direkt avgörande för företagets fortlevnad.

Datacenter är idag en part åt våra kunder där vi levererar en säker, tillgänglig och effektiv IT-miljö. Vi lyssnar gärna på vilka utmaningar du har, och berättar hur vi bäst kan stödja din verksamhet.

  • Säker IT-miljö
  • Hög tillgänglighet 24/7
  • Kundspecifika lösningar

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i ditt telnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort.

Vi erbjuder även

Colocation En klimatsmart miljö som är anpassad för tekniken med säkerställd kylning, skalskydd och strömförsörjning. Även högsäkerhetsanläggningar.
Drifttjänster Backuper, säkerhetsuppdateringar, övervakning av servrar och direkt incidenthantering 24/7, årets alla dagar.
Webhosting Lastbalanserade webb- och e-handelslösningar baserade på såväl Open Source och Java som .Net-plattformar i säker servermiljö.
Användarnära tjänster Personlig support via telefon, e-post eller fjärrstyrning. Allt beroende på vad som passar användaren och ärendet bäst. Öppet kl 07-22.